L'alternativa El Perelló


Qui som?

VEÏNS que preocupats per la carència de solucions dels actuals polítics a les necessitats del nostre poble, hem decidit aportar una nova alternativa política des del compromís en la defensa dels interessos de tots els veïns d'El Perelló, amb responsabilitat, voluntat de treball, transparència i honradesa. Som persones coneixedores de la realitat i necessitats del nostre poble, respectuosos amb la pluralitat política, dialogants i amb la voluntat de fomentar la participació , pper a entre tots trobar les millors solucions per al desenrotllament i foment de tots els sectors d'El Perelló.

Partit Polític

Independent, lliure i transversal sense vinculacions amb cap partit nacional i per això liiure per a prendre decisions i dur a terme solucions sense imposicions externes de partits estatals o autonòmics i transversal a l'hora d'aportar solucions en la defensa d'allò que és més beneficiós per als nostres veïns, sense importar l'origen ideològic de les propostes i sempre des de la participació i el debat d'idees.

L'alternativa - El Perelló

Independent, lliure i transversal

Transparència - participació

Des de L’alternativa busquem SOLUCIONS consensuades, a través de la vostra participació, així com de les distintes associacions i col-lectius locals. L’alternativa El Perelló és un partit amb la voluntat de treballar per a tots, per a millorar la qualitat de vida a través d'una educació, sanitat i servicis públics de qualitat, des del reconeixement i l'atenció als nostres majors, potenciant les activitats juvenils, l'esport i una àmplia oferta cultural, amb el suport a les associacions culturals i lúdiques de la nostra localitat i tot això des d'una gestió i inversions adequades amb la reducció dels gastos superflus de l'actual administració i des d'una total transparència de la gestió municipal.

Som conscients de la necessitat d'activar nous projectes i inversions per a fomentar i promocionar el comerç local, el sector turístic, l'agrícola i l'empresarial, per això proposem un diàleg actiu i constructiu amb tots els sectors implicats.

L'alternativa

Equip

La nostra llista és una llista plural i transversal que es presenta a aquestes eleccions amb el compromís de treballar en la defensa dels interessos dels veïns i veïnes del Perelló des de la participació, transparència i honradesa.

Llegir mes

Electoral

Un programa electoral basat en les necessitats dels veïns i veïnes del Perelló, a través de la campanya” la teua opinió si és important “ i de les reunions mantingudes entre els diferents col·lectius.

Llegir mes

premsa

Naix L'alternativa

Naix L'alternativa El Perelló, nou partit amb la mirada posada en les eleccions municipals de Maig 2019.

Llegir mes

Elecciones 2019

L'alternativa EL Perelló. Un nuevo grupo independiente concurrirá a las elecciones de 2019 en El Perelló.

Llegir mes

Mirador de Pujol

Se trata de uno los puntos de la CV-500 más peligrosos pese al gran número de visitas que recibe.

Llegir mes

Presupuestos 2021

L’Alternativa culpa al alcalde de El Perelló de dejar al municipio sin presupuestos.El grupo independiente ve...

Leer más